Kybele

Kybele

Mad Hatter

Alice i Eventyrland

Det er nu dejligt nogle gange at kigge sit bibliotek igennem, og så behandle et billede der er næsten 2 år gammelt i Lightroom. Jeg har i Lightroom en samling kandidater til at blive publiceret på bloggen, og den kigger jeg engang imellem i for at arbejde med billederne. Nogle billeder får lov til at ligge der i nogle måneder, andre kan ligge der i flere år før jeg arbejder med dem.

Her er det Mad Hatter cosplay, oprindeligt spillet af Johnny Depp fra filmen Alice i Eventyrland, og jeg kender desværre ikke navnet på personen på billedet.

Billedet er fra November 2011, hvor jeg for andet år i træk med i arrangørgruppen af J-Popcon, som officiel fotograf. Og dette billede er taget i forbindelse med at jeg gik rundt med mit kamera og et stativ med en blitz, og bare spurgte forbipasserende om jeg måtte fotografere deres kostume.

Billedet er taget i en gymnastik sal, med et dårligt fluorescerende lys, så jeg har forsøgt at isolere personen med mit eget medbragte lys. Derefter har jeg foretaget lidt justeringer i Lightroom 4, for at fjerne baggrunden helt, samt for at fremhæve farverne i kostumet.

Før / Efter

Mad Hatter

Catwoman cosplay af Yaya Han

I marts måned løb J-Popcon 2013 af stablen, og som tidligere år var jeg med som arrangør og fotograf. Da selve cosplay konkurrencen var færdig, fik jeg mulighed for at tage billeder af årets internationale dommere. Og her er mit billede af Yaya Han, som er professionel kostume designer, international model og cosplayer. Der var ikke så meget tid, da der var 5 dommere der skulle fotograferes – Samtidigt med at der skulle gøres klar til selve præmieoverrækkelsen, så jeg havde vel 3-4 minutter til at tage billederne. Som efterfølgende har været en tur igennem Lightroom.

Kostumet har taget 50 timer at fremstille, og består blandt andet af specielt printet stof for at komme så tæt på stoffet man ser i spillet Batman – Arkham City.

Kig forbi hendes site og se flere af hendes fantastiske cosplays, Yaya Han – Costume Designer.

Selve setuppet, var en stor sølv reflekterende paraply med 3 blitz, og bag modellen stod to små softbokse som gav lidt kantlys.

Catwoman cosplay af Yaya Han

Portræt af Kira

Portræt af Kira

Highway Patrol motorcycle officer

Sidste lørdag var jeg til Copenhagen Pride, og der tog jeg nogle billeder af optoget der gik forbi – Se alle billeder og læs mere om det, i mit blog indlæg om Copenhagen Pride. Under optoget som bestod af gående, lastbiler og rulleskøjte løbende mennesker – Kom der også en 5-6 motorcykler forbi, ganske fine motorcykler, men til sidst kom denne super seje California Highway Patrol motorcykel betjent.

Han havde den helt rigtige attitude, fuldstændigt rå, en man bestemt ikke skulle komme på den forkerte side af. Heldigvis standsede optoget lige der hvor jeg stod, så jeg havde lidt ekstra tid til at bevæge mig rundt om ham og finde den helt rigtige vinkel.

Da jeg havde fundet vinklen, kiggede han bare på mig og pustede stille og roligt cigarrøgen ud. Top klasse. Kunne være fedt at lave en hel fotosession med ham.

Der var mange andre spændende mennesker til Copenhagen Pride Parade 2012, som jeg har skrevet lidt mere om det på bloggen. Der er også et galleri med en stor del af mine billeder, klik derover og se dem.

Before / After

Highway Patrol motorcycle officer

Cosplay Zebra, Jeannelle

View before/after of this photo

Cosplay Zebra, Jeannelle

High-Key portræt af min kone Mette

High-Key portræt af min kone Mette

Shirley Nordenskiöld

Shirley Nordenskiöld

Rune – Photomeetup 2011

Rune – Photomeetup 2011

Kiki Schou – Musicon

Kiki Schou – Musicon

Kybele i Spinderiet

Kybele kontaktede mig via Model Mayhem, og vi lavede en fotosession i det mit nærmeste indkøbscenter Spinderiet. Vi startede i parkeringskælderen hvor dette billede er fra. Og tog derefter en tur på Amager for at tage flere billeder.

Kybele i Spinderiet

Batgirl

Batgirl

Sabina Waagenes, Paramount

Sabina Waagenes, Paramount

Cosplayer

Cosplayer

Kikki i Det Kongelige Bibliotek

Portræt af Kikki Rosenkilde Schüsler, fotograferet i Det Kongelige Bibliotek.

Kikki i Det Kongelige Bibliotek

Min far

Min far

Et portræt af Trine

Et portræt af Trine

Zaid Almayah

Zaid Almayah

Selvportræt

Selvportræt

Casper Mohr ved Planetariet

Casper Mohr ved Planetariet

Matilde i Den Sorte Diamant

Matilde

Matilde i Den Sorte Diamant

Anja i Spinderiet

Anja i Spinderiet

Casper Mohr ved Mosede Fort

Casper Mohr ved Mosede Fort

Annika

Annika

Carina

Carina var den første model jeg tog billeder af, da jeg dukkede op til et Copenhagen Strobist meetup i Søndermarken i København. Det var noget grænseoverskridende for mig, at stille mig op foran en fremmed og tage billeder. Men Carina havde heldigvis prøvet det før, så hun var en stor hjælp ved poseringerne.

 

Carina
%d bloggers like this: