Portræt

Nye opdateringer på vej

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det er ikke gået så godt med opdateringerne på det seneste, jeg har nemlig fået ny computer – og det har givet nogle problemer som jeg har brugt aftenerne på.

Men nu er jeg klar til at fortsætte med at oversætte mine gamle engelske indlæg til dansk, dog vil jeg lige smide nogle billeder fra min foto session i Spinderiet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ images=”5775,5776,5777″ img_size=”full” onclick=”link_no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Og så er jeg vist klar til at fortsætte med at oversætte tidligere indlæg, samt komme med nyt indhold.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *