- Portræt

Kybele på cafe i Nansensgade

Camilla og jeg har tidligere lavet nogle billeder sammen, og sidste år var vi så forbi Oldes Kaffetaar i Nansensgade (som desværre er lukket nu). Hvor vi fik lov til at låne lokalerne til at arbejde med lidt billeder. Og i løbet af de par timer vi var der, fik jeg taget ca 150 billeder – Med 4 forskellige outfits, og dette er et af de første der er blevet redigeret færdig.

Billedet er taget med mit Nikon D800, samt mit Tamron 28-300, ved f/8 på 1/160sek. Ved ISO 100. I Lightroom CC har det fået en lidt mere varm tone, samt generel retouchering af hud.

Herunder er det redigerede billede.

Kybele hos Oldes Kaffetaar

Konkurrence på Instagram og Facebook

Da jeg gik i gang med at redigeret billedet, lavede jeg en gætte konkurrence på Instagram, og dem der har syntes godt om min Facebook side. Hvor jeg skulle have bud på kjolens farve, og til dette lavde jeg et par billeder både uden farve og med den røde kjole erstattet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *