Et ældre portræt af Kira Camilla Keuer Hansen

Dette er et af mine ældre billeder fra 2009, men nogle gange vender man tilbage til sit gamle materiale for at blive inspireret. Og så fik jeg lyst til at give dette billede en omgang Lightroom og Photoshop.

[before-after width=”950px” move_on_hover=”true” viewer_position=”center” label_one=”Før” label_two=”Efter”]
Portraet af Kira Camilla Keuer Hansen - OriginalPortraet af Kira Camilla Keuer Hansen - Processed
[/before-after]

En af mine fotograf venner prøve at låne mit flash udstyr, så hun havde lavet en aftale med Kira, og jeg fulgte med for at vejlede i brugen af det. Samtidigt fik jeg mulighed for at tage en 20-30 billeder af Kira. Det er taget i Vigerslev Parken, som ligger 5 minutter fra min bopæl, en ganske kedelig søndag i November. Modellen er oplyst af en enkelt blitz på et stativ, hvor der er brugt en gennemlysnings paraply.