Når jeg venter på et eller andet, f.eks. bussen, toget – eller når min datter er i bad plejer jeg at sidde og lege med min telefon, en iPhone 4. Og mange gange tager jeg lidt besynderlige billeder. Som da jeg tog et billede af min finger, med mit nye macro objektiv til min iPhone. Andre gange tager jeg billeder af busser, toge, bygninger og mennesker på gaden. Disse billeder får som regel lov til at blive liggende på min telefon, eller også kommer de ind i mit Lightroom bibliotek for at have dem et sted.

Et af de ting jeg tager rigtigt mange billeder af er toiletter, man keder sig, og skal jo lave et eller andet imens man venter. Og så kan man lige tage et billede af en toiletrulle, en håndsæbe eller nogle linjer i fliserne. Men hvad tager du billeder af når du venter, og er det billeder du gemmer i al hemmelighed? Eller er jeg den eneste der tager billeder af revner, hjørner og lamper på toilettet?

Mine hemmelige billeder

Her er et galleri af billeder jeg tog sidst jeg sad i badeværelset, og ventede på at min datter legede færdig i badekaret.