Billeder skal udskrives

Husk at billeder skal udskrives

Dine billeder har bedst af at blive præsenteret på væggen, så de ikke bare ligger og samler ‘støv’ på din harddisk. Hvis du har en god printer, bør du derfor engang imellem udskrive dem, bare et enkelt af en af dine modeller, af et landskab, eller af et familiemedlem – Det betyder så meget at man får dem væk fra skærmen.

Har du ikke en printer selv, kan du også bestille dem hos en af de mange online udbydere, jeg har tidligere bestilt billeder Pixum og bøger hos Blurb. Og har begge gange været yderst tilfreds. Engang imellem kan man på f.eks. Downtown eller lignende hjemmesider, få et godt tilbud på lærredsprint.

Billeder fra et meetup

Tilbage i Juni var jeg til Michael Bang’s meetup – Photomeetup Copenhagen, der tog jeg nogle billeder af Jeannelle. Og det er bare et af de billeder der fortjener at komme ud på papir, du kan se mine udskrifter herunder, det lille er bare et test print – Der er ingen grund til at spilde et A3 ark for blot at finde ud af at der mangler en farve i blækpatronen. Det er printet på min Epson Stylus 1290, en forholdsvis gammel printer med 1 sort og 1 farve patron (med 5 farver).

Billeder af udskrifter

Lille print er 10×15 og stor print er A3

Der er måsken nogen der bemærker at der er lidt forskel i farverne på de to print, det er fordi mine små 10×15 bare er noget billigt papir fra Netto til 70 kr for 100 ark (5,50 kr pr. udskrift inkl blæk), og A3 papiret er Epson papir der passer til min Epson printer (ca 50 kr. pr udskrift inkl blæk).

Nu mangler jeg bare en ramme – Den må jeg købe i morgen.

Og så mangler jeg forresten også en farvekalibrerings enhed der også kan kalibrere min printer, jeg har kigget lidt i retning af Color Munki for den kan kalibrere både skærm og printer. Nogen der har erfaringer med den, eller kender til alternative produkter?

Selve billedet af Jeannelle kan ses i mit portræt portfolio.