Udstyr

Fjernudløsning af blitz er blevet bedre

Jeg har læst ovre hos Bag Kameraet at Cactus Triggers V4 er blevet frigivet, og ifølge Gadget Infinity er dette nogle af fordelene fremfor den gamle V2 udgave:

 1. Nyt antenne design, som øger stabiliteten og giver en effektiv rækkevidde på 30 meter.
 2. Nyt design til batterier, bruger nu AAA batterier.
 3. 16 valgfrie kanaler, og avanceret anti-støj reduktion.
 4. Kompatible med blitz og studie udstyr som benytter enten høj eller lav spænding.

Jeg har i forvejen et sæt Cactus V2, og har købt et sæt med 16 kanaler til studie brug. Begge sæt er blevet modificeret for at få en bedre rækkevidde, så jeg har ikke planer om at købe et sæt V4. Men lad os se hvordan de klarer sig, Martin Jensen fra subjektiv.dk har bestilt et sæt, så jeg håber at han skriver nogle detaljer om dem når de er blevet testet.

Man kan bestille dem nu, og de kan leveres fra d. 16. marts 2009.

Opdatering

Dette er et indlæg som oprindeligt blev skrevet på Engelsk i marts 2009, sidenhen har Martin fra subjektiv.dk ændret sin blog, så nu kan man ikke læse om Cactus triggers – Men den er blevet et tumblr site.

Samtidigt er Kamerahuset.dk kommet med på bølgen for alle som kan lide at fjern udløse deres blitz, for man kan købe mange gode strobist produkter hos dem.

2 thoughts on “Fjernudløsning af blitz er blevet bedre

 1. Jeg fik aldrig skrevet et indlæg om Cactus. Men jeg kan da fortælle at det sæt jeg har ikke fungere, jeg bruger dem aldrig. De virkede i starten, dog noget ustabile. Efter få uger var det måske 1 ud af 10 gange de affyrede.
  De er meget billede til salg til folk der vil rode med dem eller bruge reservedele.

  1. Okay, det er godt at høre at du ikke var tilfreds med dem. Mine egne V2’ere fungerer næsten upåklageligt, hvis der er for mange der har radio triggers med har de en tendens til at fyre af som de selv lyster. Men er jeg alene med mit udstyr og modeller og MUA har jeg ingen problemer.

   Men jeg må indrømme at sidst jeg var af sted (i februar), der brugte jeg Nikon’s CLS og det kan man altså godt blive afhængig af – Bare surt at jeg har to Canon flashes til mit Nikon kamera, der skal spares lidt op til et par SB-900’ere.

   Men tak for din opdatering Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *