I februar 2010 havde jeg sammen med fire modeller og en makeup artist, en spændende foto session på et hotel inde i København.

Herover ses et af dagens sidste billeder, og der ligger næsten 700 billeder i min Lightroom fra dagen.

Jeg havde ringet til Hotel Fox nogle dage i forvejen og aftalt at vi kom forbi, og d. 13. februar troppede vi op 4 modeller, 1 makeup artist (MUA) og mig som fotograf. Og efter at have valgt et værelse gik vi i gang, vores MUA begyndte på pigerne, og jeg satte mit udstyr op.

Til dagen havde jeg medbragt mine to Manfrotto Nano 001b stativer med paraplyer, og endnu engang blev jeg glad for at de er så små. For der var godt nok ikke meget plads at bevæge os rundt på i det lille værelse, og det var endda ikke et af de mindste. Men det var nok ikke beregnet til 6 personer med kamera og makeup udstyr.

Vores dygtige MUA hed Cecilie Sanko, og hun var hurtig og dygtig til sit håndværk – Ud over makeup artist er hun også ved at uddanne sig til frisør. Og det at have en MUA med på sættet betyder bare det hele, så kan hun holde øje med ting som jeg som fotograf ikke altid lige lægger mærke til.

Ud over Cecilie, var Casper Mohr der – Casper og jeg har efterhånden mødtes en del gange, og Casper er en super alsidig model at arbejde med, han har altid en taske med tøj og rekvisitter med.

Casper havde skabt kontakterne til modellerne så vi havde også fornøjelsen af tvillingerne Emma Tatiana og Tara Emilie som var i København den dag, og så Andreas Roger Szwarc Hansen som den anden mandlige model.

[before-after width=”950px” move_on_hover=”true” viewer_position=”center” label_one=”Før” label_two=”Efter”]

Emma og Casper - OriginalEmma og Casper - Processed

[/before-after]

[before-after width=”950px” move_on_hover=”true” viewer_position=”center” label_one=”Før” label_two=”Efter”]

Emma og Andreas - OrginalEmma og Andreas - Processed

[/before-after]

Vi mødtes kl 11 på hotellet, og da vi forlod det kl 17.30 var jeg rimeligt træt. Jeg havde heldigvis medbragt nogle vandflasker og æbler så lidt fik vi da at spise. Men ellers så var det faktisk en rimeligt hektisk dag.

Selve dagen var ganske spændende men bestemt også stressende for mig som den eneste fotograf, jeg skulle helst sørge for at mine modeller fik noget ud af oplevelsen. Så jeg var hele tiden opmærksom på at modellerne ikke bare stod i baggrunden for langt tid, og samtidigt skulle jeg gøre billederne interessante.

[before-after width=”950px” move_on_hover=”true” viewer_position=”center” label_one=”Før” label_two=”Efter”]

[/before-after]

Det var sjovt at arbejde med mere end en model, det gav nogle helt andre udfordringer når man skal instruere 2-3 personer i samme scene. Og så få det til at blive fedt, det havde nok været bedst hvis der havde været en assistent/anden fotograf til at komme med input, men jeg syntes der kom nogle gode billeder ud af det alligevel.

Et stort tak til alle modeller og MUA, samt til Hotel Fox for lån af en fed lokation.