[before-after width=”950px” move_on_hover=”true” viewer_position=”center” label_one=”Før” label_two=”Efter”]
Henrik Dencker, Copenhagen Pride Parade 2012California Highway Trooper
[/before-after]

California Highway Patrol motorcycle officer

Sidste lørdag var jeg til Copenhagen Pride, og der tog jeg nogle billeder af optoget der gik forbi – Se alle billeder og læs mere om det, i mit blog indlæg om Copenhagen Pride. Under optoget som bestod af gående, lastbiler og rulleskøjte løbende mennesker – Kom der også en 5-6 motorcykler forbi, ganske fine motorcykler, men til sidst kom denne super seje California Highway Patrol motorcykel betjent.

Han havde den helt rigtige attitude, fuldstændigt rå, en man bestemt ikke skulle komme på den forkerte side af. Heldigvis standsede optoget lige der hvor jeg stod, så jeg havde lidt ekstra tid til at bevæge mig rundt om ham og finde den helt rigtige vinkel.

Da jeg havde fundet vinklen, kiggede han bare på mig og pustede stille og roligt cigarrøgen ud. Top klasse. Kunne være fedt at lave en hel fotosession med ham.

Der var mange andre spændende mennesker til Copenhagen Pride Parade 2012, som jeg har skrevet lidt mere om det på bloggen. Der er også et galleri med en stor del af mine billeder, klik derover og se dem.