Nogle gange kan man planlægge rigtigt mange ting, men især med foto sessioner kan der gå rigtigt mange ting galt.

Forrige lørdag havde jeg arrangeret en foto session i Den Sorte Diamant, men min model meldte fra nogle dage inden så jeg begyndte at lede med lys og lygte efter en model. Det var både via Model.se, Model Mayhem og Model Portalen jeg stak fingeren i jorden, og i løbet af fredagen fik jeg en ny aftale på plads.

Men selvom man har en aftale på plads kan det gå galt, og det gjorde det også, for min model var havnet på skadestuen og var nødt til at melde afbud.

Heldigvis havde Kikki skrevet til mig også, så vi kunne nyde de fede omgivelser i biblioteket.

Kikki er en super god model at arbejde med, så kig forbi hendes profil på model.se hvis du vil arbejde med hende.

Tak til Kikki for en god dag.

http://modelportalen.dk/index.php/profile/in/photofolio.dk-200