Min tidligere kollega Tomace har igennem de sidste par år været i gang med et bog projekt som han har kaldt W.A.B.W.O.T, What A Beautiful Waste Of Talent. Og for 14 dage siden var jeg til fernisering i Øksnehallen i København, og jeg må indrømme at jeg er imponeret over billederne.

Thomas har sammen med Keith Lohse funderet over hvordan livet kunne have været, hvis de var gået en anden retning på livets vej. Thomas har så skabt 30 portrætter, og Keith har skrevet teksten der følger hvert billede.

Her kan du se et preview af bogen, klik den op i fuld skærm for maksimal nydelse.

Over de næste 3 uger kan man dagligt på DR KULTUR se et nyt videoklip med behind the scenes, og hvis du som jeg nyder store bøger med flotte billeder, kan bogen forudbestilles nu.

Og kig forbi hans hjemmeside for meget mere information om projektet, WABWOT – What A Beautiful Waste Of Talent.

[Edit: 2015-08-07, links til hjemmeside fjernet da de ikke fungerede længere]