Hvorfor har jeg startet denne blog?

Jeg startede denne blog som min personlige portefølje på https://www.photofolio.dk/ men jeg følte, at ved kun at vise billeder var det ikke muligt for mig at fortælle om teknikker og andre steder på nettet hvor jeg henter inspiration. Så jeg tilføjede denne /blog til min portefølje, og bruger den til at fremvise nogle af mine teknikker, mine tips og mine foretrukne fotografer på andre websteder.

“Mine synspunkter, digital redigering og inspiration til fotos.”

Ligesom jeg i min tagline, er disse mine synspunkter om software og hardware, der er mange teknikker til at fremstille det rigtige billede, og der er endnu flere kameraer og programmer til at gøre det. Men denne blog er ikke beregnet til at blive en religiøs snak om Nikon vs Canon, Mac vs PC og Digital vs Analog.

I øjeblikket bruger et Nikon D70 Nikon D700, jeg også selv et gammelt analogt Canon EOS650. Men jeg besluttede at skifte til Nikon, da jeg alligevel skulle opgradere til digital spejlrefleks.

Hvis du har nogen ideer til artikler eller spørgsmål, kan du kontakte mig ved at skrive i et kommentar felt.