eneloop1Når jeg tager billeder med mine blitz, prøver jeg at bruge lyset på en kreativ måde. Det gør jeg ved hjælp af radioudløsere, med blitzene sat på lys stativer for at fjerne dem fra kameraet – Dette kaldes også strobisme.

Nogle bruger genopladelige Ni-MH batterier, og jeg plejede at bruge gode gamle Alkaline batterier. Det er fordi Ni-MH batterier normalt taber spændingen over tid. Mine erfaringer med Ni-MH er at jeg opladte batterierne et par dage før jeg skulle tage billeder, og så når jeg kom frem på selve dagen havde de mistet halvdelen af opladningen.

Men ikke længere!

Jeg har skiftet til Eneloop, batteriet der forener det bedste fra begge verdener. Alkaline som holder på spændingen i batteriet, og muligheden for at genoplade for at spare på miljøet. Og som et yderligere plus behøver Eneloop ikke en speciel lader, du bruger bare din eksisterende oplader.

Et enkelt Eneloop batteri kan oplades op til 1000 gange, så overvej Eneloop batterier næste gang.

Jeg har købt mine batterier hos Batteribyen.dk, men du kan få dem mange steder efterhånden.

Bemærk:

Når du bruger genopladelige batterier i dine blitz, oplader de hurtigere, så du skal ikke fotografere for hurtigt.