Jeg har tidligere skrevet om mit Diana F+ kamera, som jeg fik af min kone for et par år siden. Og da jeg i dag fik en kommentar på mit tidligere indlæg, tænkte jeg at det måske var på tide at vise nogle af billederne frem.

Jeg har siden mit oprindelige indlæg også fået købt mig en scanner som kan scanne mine 120 film, og det betyder jo også en del for kvaliteten.

Amalie dobbelt eksponering 120 mm

Mit første Lomo billede, digitaliseret ved at holde det op foran min monitor. Og så tage et billede med min mobiltelefon.

Denne gang digitaliseret med en Canoscan 9000F som kan scanne 120 film

Det hjalp at få en ordentlig scanner, jeg valgte at købe en Canon CanoScan 9000F som har holdere til dias, 35mm og 120 film. Og så kan både min fars og svigermors, gamle dias billeder blive scannet ind.

I forhold til valg af film, så har jeg endnu ikke fundet et favorit mærke. Og sidst jeg købte film, var det fra den bøtte der står inde hos Photografica, hvor man vist får 10 film for 200 kr.

Herunder er et udvalg af mine Lomo billeder.